Huis van Eden

Mijn foto
Tremelo, Vlaams-Brabant, Belgium
Merkte je, nadat je reeds hulp gezocht had, dat praten alleen niet voldoende was, dan kan ik wellicht iets voor jou betekenen. Ik begeleid jou door aangepaste yoga-, ademhalings-, relaxatie-, meditatie en creatieve oefeningen te geven naar gelang je noden. Ook kunnen Reiki sessies aan te pas komen. De verschillende workshops aan de welke je kan deelnemen hebben een sterk helend effect op het lichaam, de emoties, de psyche en op spiritueel vlak. Hou ook mijn website www.huisvaneden.be in 't oog voor de gastactiviteiten. Elk gastactiviteit is een mooie aansluiting op mijn werk en op jouw welzijn. Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op.

vrijdag 7 november 2014

Wordt jij gegijzeld door Angst, Verdriet en Woede?

Angst, Verdriet en Woede houden velen onder ons gegijzeld. Zij zorgen er voor dat wij ons klein houden, veilig in een illusoir cocon.

Angst, Verdriet en Woede fluisteren dag in, dag uit in het oor dat dit ons leven is; dat er niets anders voor ons in het verschiet ligt dan hun gezelschap. Ze belemmeren ons om het beste van onszelf te geven. Zij bezorgen ons hoofd- en buikpijn, enz.
Zij zorgen ervoor dat wij bepaalde stappen niet ondernemen die ons naar een betere plek zouden leiden en ze ondermijnen ons goede wil.

En toch... heel af en toe... vangen wij een glimp op van hoe ons leven zou kunnen zijn zonder deze gijzelnemers. Een leven zonder Angst. Een leven zonder Verdriet. Een leven zonder Woede. We kunnen een grootser leven hebben die ons meer vreugde, voldoening, harmonie en vrede schenkt.

Het venster waardoor we die glimp opvangen, is echt en het staat open. We kunnen aan onze gijzelnemers ontsnappen en voor onszelf een beter leven creëren. Een leven vol liefde, vrede, harmonie. We helpen niemand door ons klein te houden. En in de eerste plaats onszelf niet.

Wil jij ontsnappen? Wil jij jezelf bevrijden? Je hebt je lot in eigen handen!


Heb je begeleiding nodig bij een psycho-emotioneel thema, dan kan ik je verder op weg helpen met healing en yogatherapie. Maak een afspraak via het contactformulier op www.huisvaneden.be